Vi är FussNord

Välkommen till FussNord – din partner inom internationella transporter av avlidna sedan 1986. Med rötter djupt förankrade i vår grundares vision och familjens engagemang, har vi dedikerat oss till att tillhandahålla professionella och omsorgsfulla tjänster.

Huvudkontoret för FussNord är beläget i hjärtat av Stockholm, men vår närvaro sträcker sig över hela världen genom våra filialer. Vi är stolta över att vara en familjeägd verksamhet, och det återspeglas i varje aspekt av vårt arbete.

Våra kundrådgivare, som finns över hela Sverige, är experter inom internationella transporter och står till förfogande för att guida och stödja er genom varje steg av processen. Oavsett var i världen ni behöver vår hjälp, har vi resurserna och erfarenheten för att säkerställa en smidig och respektfull hantering.

 

Och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är vårat engagemang. Det är det absolut viktigaste när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Det i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt arbete unikt. 


Våra tjänster är riktade till privatpersoner, begravningsbyråer, försäkringsbolag, kyrkogårdsförvaltningar, nationella och internationella organisationer samt alla andra yrkesverksamma inom begravningsbranschen. 

våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi delar med oss av kunskap och hjälper andra. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla läge. 

medlem i internationella organisationer

Vi är medlemmar i EFFS (European Federation of Funeral Services) och FIAT / IFTA (World Organization of Funeral Operatives).

Våra kundreferenser

Jag tyckte vårt samarbete var bra! Du gav mig tydlig information om vad jag behövde lämna för intyg till dig, och snabbt gick de. Redan nästkommande vardag kunde du lämna besked till mig. Du löste detta på bara några dagar vilken familjen är mycket tacksam för. 

Linda Ryd

Kontakten med dig får utan tvekan 10 av 10.Du ger ett kompetent och mycket proffsigt intryck.Kan också tillägga att sedan jag började inom begravningsbranschen så har jag i mina utlandsärenden gjort det mesta själv .Nu känns det helt annorlunda och jag rekommenderar mina kollegor att kontakta dig och kommer att kontakta dig när jag får nästa utlandsärende  

Emma Svensson
 

Vi är väldigt nöjda. Snabbt, korrekt och trevligt! Bra på alla sätt! 

Sven Bengtsson