Vi är fussnord

Och engagemang är vår grej! Den största skillnaden mellan oss och liknande aktörer är vårat engagemang. Det är det absolut viktigaste när det kommer till att skapa värde och framgång för våra kunder. Det i kombination med ett genuint intresse och djup förståelse för våra intressenters specifika behov gör vårt arbete unikt. 


Våra tjänster är riktade till begravningsbyråer, försäkringsbolag, kyrkogårdsförvaltningar, nationella och internationella organisationer samt alla andra yrkesverksamma inom begravningsbranschen. 

våra värderingar

Värdegrunden hos oss handlar om att vara målinriktad, pålitlig, generös och inspirerande. Vi delar med oss av kunskap och hjälper andra att lyckas. Vi strävar efter att vara bäst på det vi gör och agerar föredömligt och affärsmässigt i alla läge. 

medlem i internationella organisationer

Vi är medlemmar i EFFS (European Federation of Funeral Services) och FIAT / IFTA (World Organization of Funeral Operatives).

Våra kundreferenser

Jag tyckte vårt samarbete var bra! Du gav mig tydlig information om vad jag behövde lämna för intyg till dig, och snabbt gick de. Redan nästkommande vardag kunde du lämna besked till mig. Du löste detta på bara några dagar vilken familjen är mycket tacksam för. 

Linda Ryd

Kontakten med dig får utan tvekan 10 av 10.Du ger ett kompetent och mycket proffsigt intryck.Kan också tillägga att sedan jag började inom begravningsbranschen så har jag i mina utlandsärenden gjort det mesta själv .Nu känns det helt annorlunda och jag rekommenderar mina kollegor att kontakta dig och kommer att kontakta dig när jag får nästa utlandsärende  

Emma Svensson
 

Vi är väldigt nöjda. Snabbt, korrekt och trevligt! Bra på alla sätt! 

Sven Bengtsson