Transport vid dödsfall - Fussnord

Behöver ni hjälp med transport av en avliden? Fussnord erbjuder professionella tjänster för transport av kista eller urna till utlandet.

Pålitlig och professionell transport av avliden inom EU och hela världen

Behöver ni hjälp med transport av avliden inom Europa eller andra delar av världen? Kontakta Fussnord för professionell och pålitlig transport av avlidna inom Europa och över hela världen. Våra tjänster är tillgängliga för privatpersoner, begravningsbyråer, försäkringsbolag, kyrkogårdsförvaltningar och andra organisationer inom begravningsbranschen. Med vårt omfattande nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda högkvalitativa och pålitliga lösningar för transport av kista eller urna till önskad destination.

Uppdraget utförs med största omsorg och respekt 

Vi förstår att transport av en avliden är en känslig och viktig uppgift. Därför är vårt team dedikerade till att genomföra varje transportuppdrag med största omsorg och respekt för den avlidne och deras familj. Vår expertis och erfarenhet gör att vi kan hantera alla typer av transportbehov, oavsett om det gäller en lokal transport inom Europa eller en internationell transport till andra delar av världen. När du anlitar Fussnord kan du vara trygg i vetskapen om att vi tar hand om alla administrativa aspekter av transporten. Vi ordnar dokument från skatteverket, kontaktar sjukhus, läkare, polis, rättsmedicin vid behov , och kan även översätta och legalisera alla nödvändiga dokument. Vi har även kontakt med ambassader och konsulat för att underlätta eventuella utlandsförsändelser.

Beställning av intyg hos skatteverket.

Kontakt med sjukhus, läkare, polis och rättsmedicin.

Översättning av dokument.

Legalisering av dokument hos Notarius Publicus.

Kontakt och besök hos ambassad / konsulat.

Väg- och flygtransport till önskad adress.

Transport

När det kommer till själva transporten av den avlidna erbjuder vi flera alternativ. Våra vägtransporter täcker hela Europa och utförs med ett professionellt bemötande och med största omsorg och respekt för den avlidnes sista resa och anhöriga. Vi kan även organisera flygtransporter till över 200 länder runt om i världen för att möta alla dina behov.

Vägtransport av avlidna inom hela Europa.

Transport av urna till önskad adress till över 200 länder.

Flygtransport.

Frågor om begravning utomlands 

Ordna transport för begravning/gravsättning utomlands
Få hjälp med transport till Sverige för begravning/gravsättning

Kontakt 

 HAMMARBYBACKEN 27 Stockholm, Stockholm

  08 128 55 888

info@fuss-nord.se

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 13:00

Söndag 10:00 - 13:00