Begravning utomlands - Fussnord

 

Administration och transport för begravning i utlandet

Har personen ifråga avlidit i Sverige men ska begravas utomlands?  I så fall krävs flera åtgärder innan begravningen kan äga rum. Vi är medvetna om att hantering av begravningar utomlands kan vara en komplex process. Därför erbjuder vi ett brett utbud av tjänster för att underlätta och säkerställa en smidig hantering av varje aspekt.

Vi hanterar kringarbetet och det byråkratiska arbetet som omfattar bland annat att beställa intyg från Skatteverket, att kontakta sjukhus, läkare, polis och rättsmedicin, översättning av dokument samt legalisering av dokument hos notarius publicus. Dessutom tar vi på oss ansvaret att kontakta ambassader och konsulat. Genom att sköta all den administrativa bördan strävar vi efter att underlätta för dig och dina närstående i en krävande tid.

Utöver detta ordnar vi med transport, antingen via flyg eller bil, beroende på önskemål och destination. Vi strävar efter att tillhandahålla en komplett service för att säkerställa en smidig och respektfull hantering av hela processen

 

 

Frågor om begravning utomlands 

Ordna transport för begravning/gravsättning utomlands
Få hjälp med transport till Sverige för begravning/gravsättning

Kontakt 

 HAMMARBYBACKEN 27 Stockholm, Stockholm

08 128 55 888

info@fuss-nord.se

Måndag - Fredag 09:00 - 18:00

Lördag 09:00 - 13:00

Söndag 10:00 - 13:00